Flitsparkeren: verschil tussen versies

Uit Parkeerwoordenboek
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'Parkeren (dus niet laden en lossen) met een verblijfsduur tussen de 0 en 0,5 uur. Een parkeerder die tussen de 0 en 0,5 uur parkeert heet een flitsparkeerder. Flits...')
 
 

(2 tussenliggende versies door dezelfde gebruiker niet weergegeven)

Regel 1: Regel 1:
Parkeren (dus niet laden en lossen) met een verblijfsduur tussen de 0 en 0,5 uur. Een parkeerder die tussen de 0 en 0,5 uur parkeert heet een flitsparkeerder. Flitsparkeren wordt met name ingezet om bezoekers in binnensteden de mogelijkheid te geven om in de nabijheid van winkels of voorzieningen te parkeren voor het halen en brengen van goederen of een doen van een enkele boodschap. De parkeertijd is daarmee in verhouding tot de loopafstand.
+
[[Parkeren]] met een verblijfsduur tussen de 0 en 0,5 uur. Een [[parkeerder]] die tussen de 0 en 0,5 uur parkeert heet een [[flitsparkeerder]].
 +
 
 +
==Flitsparkeren versus kortparkeren==
 +
Flitsparkeren wordt met name ingezet om bezoekers in binnensteden de mogelijkheid te geven om in de nabijheid van winkels of voorzieningen te parkeren voor het halen en brengen van goederen of een doen van een enkele boodschap. De [[parkeertijd]] is daarmee in verhouding tot de loopafstand. Bij langere perioden is er sprake van [[kortparkeren]].
 +
 
 +
[[category:Parkeren_naar_verblijfsduur]]

Huidige versie van 2 apr 2013 om 12:11

Parkeren met een verblijfsduur tussen de 0 en 0,5 uur. Een parkeerder die tussen de 0 en 0,5 uur parkeert heet een flitsparkeerder.

Flitsparkeren versus kortparkeren

Flitsparkeren wordt met name ingezet om bezoekers in binnensteden de mogelijkheid te geven om in de nabijheid van winkels of voorzieningen te parkeren voor het halen en brengen van goederen of een doen van een enkele boodschap. De parkeertijd is daarmee in verhouding tot de loopafstand. Bij langere perioden is er sprake van kortparkeren.